Greška

Došlo je do greške.

EA objavio planove za demo i rani pristup Anthem igri

24.09.2018 17:00 | 0 Games
EA objavio planove za demo i rani pristup Anthem igri


Anthem, kompanije EA, polako postaje jedna od najiščekivanijih igara 2018. godine. Kompanija dosta investira u gejmplej trejlere, a igru prezentuje na gotovo svakom gejming sajmu. EA, uz dosta samopouzdanja, sada potvrđuje da će gejmeri moći da igraju Anthem pre planirane objave igre 22. februara. Ovo će PS4, Xbox One i PC igračima omogućiti da iskuse igru do tri nedelje pre finalne objave.

Oni koji su prednaručili igru, moći će da igraju Anthem 1. februara u okviru "VIP Demo" pristupa, a istom demou će imati pristup i igrači koji imaju aktivnu EA/Origin Access pretplatu.

 

Pogledajte još: Pogledajte gotovo 20 minuta Anthem gejmpleja (video)


Dve nedelje nakon VIP Demo-a (15. februara), Origin Access Premier članovi će dobiti pristup punoj igri, sedam dana pre objave. Standardni Origin Access i EA Access pretplatnici će takođe 15. februara dobiti pristup "Play First Trail" u trajanju od 10 sati, uz limitiran progres kroz igru.

Anthem će nuditi co-op za do četiri igrača, jedinstvenu priču, opciju za jednog igrača. Anthem je always-online igra, bez loot boxes sistema, mada EA ističe da će kozmetički predmeti biti dostupni za kupovinu.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi Firefox bag je sposoban da sruši korisnikov browser i operativni sistem

Opera Touch za Android dobija tamnu temu i druga poboljšanja

10404
10405
10406
10407
10408
10409