Greška

Došlo je do greške.

Džek Dorsi napustio mesto CEO Tvitera

30.11.2021 10:10 | 0 Biznis IT
Džek Dorsi napustio mesto CEO Tvitera

 

U neočekivanoj objavi, suosnivač Tvitera Džek Dorsi je potvrdio da se povlači sa mesta generalnog direktora i da će (sada već bivši CTO) Parag Agarval stupiti na mesto izvršnog direktora odmah.

"On je radoznao, pronicljiv, racionalan, kreativan, zahtevan, samosvestan i skroman. On vodi srcem i dušom, i on je neko od koga svakodnevno učim. Moje poverenje u njega kao našeg generalnog direktora je apsolutno."

"Želim da svi znate da je ovo bila moja lična odluka.. Bilo mi je teško, naravno. Volim ovu mrežu i društvo... i sve vas toliko. Zaista sam tužan… a ipak zaista srećan. Nema mnogo kompanija koje su dostigle ovaj nivo. I nema mnogo osnivača koji biraju svoju kompaniju umesto sopstvenog ega. Znam da ćemo dokazati da je ovo bio pravi potez."

Bret Tejlor je sada imenovan za predsednika upravnog odbora Tvitera, a Džek Dorsi će ostati u Tviterovom odboru do maja 2022. kako bi pomogao u tranziciji nakon koje planira da napusti Tviter. „Verujem da je ključno da kompanija može da nastavi samostalno, bez uticaja ili smernica svog osnivača“, izjavio je Dorsi u svom obraćanju, a prenosi GSM Arena.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Omicron kriptovaluta porasla ogromnom brzinom, verovatno možete pogoditi razlog

Moto G12 telefon se pojavio na mreži, varijante cene, skladišta i boja su navedene

10604
10605
10606
10607
10608
10609