Greška

Došlo je do greške.

DxOMark: iPhone 8 Plus ima najbolju kameru ikada

24.09.2017 20:18 | 12 Mobile
DxOMark: iPhone 8 Plus ima najbolju kameru ikada

Apple-ov iPhone 8 Plus je upravo postao telefon sa najboljom kamerom koji je DxOMark ikada testirao. Oba nova iPhone 8 modela se nalaze u vrhu DxOMark liste, ispred kamera na rivalskim Google Pixel, HTC U11 i prošlogodišnjim iPhone modelima.

Ostaje da se vidi da li će iPhone X, koji se očekuje u novembru, preuzeti tron, s obzirom na to da je teorijski dual-camera na iPhone X modelu nešto bolja.

Treba napomenuti da je DxOMark nedavno promenio svoj sistem testiranja i rangiranja, te stoga na listi ne možemo naći Galaxy Note 8 ili Galaxy S8 modele. Ipak, kompanija je ponovo testirala najbolje telefone sa prethodne liste, a pokazalo se da su novi iPhone 8 Plus i iPhone 8 najbolji u ponudi kada je kamera u pitanju.

dxomark2.jpgTesteri su otkrili da iPhone 8 ima veoma precizan autofokus, dok iPhone 8 Plus ima njajbolji zoom koji je DxOMark testirao. Takođe, Bokeh efekat je najbolji ikada viđen na mobilnim uređajima, mada se ističe da postoji i mesta za poboljšanja. Oba iPhone 8 modela donose najbolje HDR performanse od svih testiranih uređaja do sada.

Kompletni DxOMark testovi, fotografije i poređenja su dostupni ovde za iPhone 8 Plus i ovde za iPhone 8.

Izvor: BGR

darkbaron Član postova: 518
Svaka cast na marketingu apple je zvanicno najbolji prodavac magle.
Masinist Član postova: 488
Da li je realno da nema SGS8/SGS8+ (najzastupljeniji android visoke klase) i SGN8, LG V30, ...
Smešno !
gagysa Novi član postova: 7
Mislim da je DxOMark sajt pametno postupio i lepo promenio način testiranja tako da je u prvih 10 kamera poređao sve modele iPhona od 6:tice pa do 8_mice nadolazećeg X samo je nekim čudom upao najnoviji HTC model valjda da bi rangiranje izgledalo što realnije
metalpirat Član postova: 451
ikada!
slavisaj Član postova: 2330
I ja sam tako razumeo.

Monster Hunter: World prezentacija otkriva dosta o igri (video)

Xiaomi prodao preko milion telefona za dva dana

10104
10105
10106
10107
10108
10109