Greška

Došlo je do greške.

DxOMark: Xiaomi Mi 9 postigao najbolji rezultat za snimanje videa

20.02.2019 19:48 | 0 Mobile
DxOMark: Xiaomi Mi 9 postigao najbolji rezultat za snimanje videa


DxOMark je upravo objavio rezultate svoje opširne analize glavne kamere novog Xiaomi Mi 9 telefona. U pitanju je najnoviji premijum telefon kineskog proizvođača i prvi Xiaomi model sa tri kamere na poleđini. Glavni modul ima 48MP 1/2" senzor, koji proizvodi 12MP fotografije. Pord ovoga, tu su i 12MP telefoto senzor i 16MP širokougaoni senzor.

Sa ukupnim rezultatom od 107 poena, DxOMark ističe da je ovo najbolji Xiaomi uređaj koji je sajt do sada testirao. Postignutim ukupnim rezultatom, Mi 9 je osigurao i veoma visoku poziciju u vrhu liste testiranih kamera na telefonima.

 

Pogledajte još: Xiaomi Mi 9 ozvaničen: 48MP trostruka kamera, 20W bežično punjenje


Ostvareni rezultat u Photo testu od 112 poena je odličan, a ovo je zahvaljujući mogućnosti kamere da kreira fotografije visokog kvaliteta u svim situacijama. Ekspozicija je konstantna, a kamera beleži prijatne boje sa preciznim balansom bele i bez ikakvih problema sa bojama.

Ono gde se Xiaomi Mi 9 posebno istakao, jeste Video test, gde je telefon postigao rezultat od 99 poena. Ovo je najbolji rezultat koji je do sada postignut u video testu na DxOMark-u. Sajt ističe da je ovo prvi telefon koji su testirali, sa kamerom koja podrazumevano snima 4K video. Ovo donekle objašnjava izuzetne detalje renderovanja, kako u uslovima dobrog osvetljenja tako i u zatvorenom prostoru. Istovremeno, u pomenutim uslovima kamera zadržava niske nivoe šuma.

Kompletan DxOMark test Xiaomi Mi 9 telefona je dostupan ovde.

Izvor: DxOMark

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi 9 SE je prvi telefon sa Snapdragon 712 čipom

Samsung predstavio fenomenalni, savitljivi Galaxy Fold

10104
10105
10106
10107
10108
10109