Greška

Došlo je do greške.

Dve indie igre besplatne na Epic, retro strategija na GOG

30.09.2022 09:35 | 0 Games
Dve indie igre besplatne na Epic, retro strategija na GOG

Znamo da ste se uželeli besplatnih video igara i ove nedelje, ali moramo da vas razočaramo i odmah na početku konstatujemo kako je trenutna ponuda na Epic Games Store, žargonski rečeno, “tanka”. No, to ne znači da ipak ne možete da “ubijete” par sati tokom vikenda makar isprobavajući ova dva naslova, a možda se malo i vratiti u prošlost sa jednom besplatnom igrom na GOG platformi koju možete da preuzmete još nešto manje od 50 sati.

Runbow

Kako navodi opis na Steam onlajn prodavnici, Runbow je “ludilo za 9 igrača” u kome sa prijateljima i porodicom možete uživati u lokalnom multiplejeru ili preko interneta. Različiti kompetitivni modovi, jarke, neretko i neonske nijanse, sa izazovima koji se menjaju svaki put kada se promeni pozadina, ovo može biti brza i neobična zabava koja je do sada dobila dobre kritike i pronašla put do svoje publike. Tu je pet različitih modova igre, na stotine nivoa, kao i kampanja za jednog igrača, pa svakako ne vidimo razlog da se makar na kratko ne oprobate.

The Drone Racing League Simulator

The Drone Racing League Simulator je predstavlja, kako mu samo ime kaže, simulaciju letenja FPV dronovima što je sjajna zabava (iako malo ispunjenja mučninom) u stvarnom životu. Međutim, ukoliko nemate novca, vremena, ili želje da se na taj način zabavljate u napuštenom industrijskom kompleksu posle posla, ovo je “next best thing” kako kažu autori igre. Sklapajte svog drona, trkajte se protiv prijatelja ili neprijatelja, i isprobajte ovu neobičnu “trkačku” igru makar sada kada je “fraj”.

Master of Magic

Za kraj smo ostavili jedan potpuno staromodni dragulj iz davno prošlog vremena video igara. Iskreno, malo je Master of Magic već u poznim godinama, ali za veterane jednako je zabavan kao i prvog dana. Ova 4X potezna strategija predstavljen je davne 1994. godine za MS DOS operativni sistem kao “spinof” legendarnog naslova Master of Orion. Igra vas stavlja u ulogu jednog od 14 čarobnjaka sa ciljem da zagospodarite nad dva sveta. Uskoro se očekuje i rimejk verzija.

Razer najavio svoju Edge 5G Android konzolu

Samsung Galaxy S23 Ultra puka kopija prethodnika

10404
10405
10406
10407
10408
10409