Dva GeForce Titana u jednoj karti?

GeForce GTX 290 je pokazao da je moguće staviti dva GPU-a sa visokim pinovima jedan pored drugog na jednu štampanu ploču, a u pogledu zagrevanja, čak i rasporediti rešenje hlađenja na dva slota. Nvidia bi ovog puta mogla biti motivisana AMD-ovom predstojećom "Volcanic Islands" GPU familijom u kreiranju svoje

GeForce GTX 290 je pokazao da je moguće staviti dva GPU-a sa visokim pinovima jedan pored drugog na jednu štampanu ploču, a u pogledu zagrevanja, čak i rasporediti rešenje hlađenja na dva slota. Nvidia bi ovog puta mogla biti motivisana AMD-ovom predstojećom “Volcanic Islands” GPU familijom u kreiranju svoje dual-GPU grafičke kartice koja će biti bazirana na njihovom vrhunskom GK110 čipu, izveštava VideoCardz. Verovatno se pitate koliko će sve ovo da košta, a prvi nagoveštaj govori da neće preći rang od 1000 dolara, što je samo po sebi već granica za entuzijaste. Nvidia će takođe verovatno sniziti cenu svojih GK110 grafičkih kartica.
nvidia dual gpu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi