Greška

Došlo je do greške.

Dungeons & Dragons avantura i Wonder Boy platforma besplatne do 21. jula na Epic Games

15.07.2022 15:45 | 0 Games
Dungeons & Dragons avantura i Wonder Boy platforma besplatne do 21. jula na Epic Games

Nakon tri besplatne igre prošle nedelje, ovog puta kompanija Epic rešila je da sve igrače počasti sa dve “indie” video igre od kojih jedna odiše vedrim duhom i prijatnim vizuelnim stilom a druga nešto mračnijom D&D atmosferom i neverovatno jednostavnom mehanikom.

Idle Champions of the Forgotten Realms

Ako ćemo biti potpuno iskreni, ne vidimo preteranu čar igre Idle Champions of the Forgotten Realms. Kliktalica koji izgleda kao da je izrađena u nekoj naprednijoj verziji Flash-a sa neinspirativnom mehanikom nije za svakoga. Jedina dobra stvar jeste to što donosi oficijelne Dungeons & Dragons avanture bazirane na poznatim igrama poput Icewind Dale, Neverwinter Nights i Baldur’s Gate. Pored toga, klikćete, “ubijate” horde neprijatelja koje neprestano nadiru, sakupljate resurse, i unapređujete heroja.

Treba naglasiti kako je ova video igra u svom osnovnom obliku besplatna, ali da se naplaćuje DLC sadržaj čiji je jedan deo uključen u akciju na Epic Games ukoliko ovaj naslov preuzmete do 21. jula.

Wonder Boy: The Dragon’s Trap

Ova sjajna mala video igra originalno je objavljena pod imenom Wonder Boy 3 1989. godine za konzolu Sega Master System. Međutim, sada je pred nama moderna rekreacija te video igre pod imenom Wonder Boy: The Dragon’s Trap, i možemo vam reći da je pravo uživanje igrati je.

U ulozi ste mladog viteza na kog je zmaj bacio kletvu kojom ga je pretvorio u polu-guštera polu-čoveka, odakle kreće celokupna priča, ali i mehanika. Naime, kako porazite kog “glavnog” zmaja, dobijate različite mogućnosti upravo kroz kletve. Na primer, ukoliko igrate kao gušter koji više podseća na nekom minidinosaurusa, možete da bljujete vatru. Kada igrate kao miš, možete da se penjete po zidovima, dok moći pirane donose sposobnost disanja pod vodom. Tu su još dva stvorenja, ali ne želimo baš sve da odamo.

Pored toga očekuje vas klasična platformerska mehanika i prelepa grafika sa odličnim animacijama, pa je stvarno milina zaboraviti se uz ovu video igru. Jedan “meh” od nas za Idle Champions, ali zato jedna ogromna preporuka za Wonder Boy.

Danas počinje prodaja vivo X80 Pro u Srbiji

Kingston FURY i esports ekipa Ninjas In Pyjamas sklopili partnerstvo

10404
10405
10406
10407
10408
10409