Greška

Došlo je do greške.

Dropbox Transfer omogućava korisnicima slanje do 100GB fajlova

10.07.2019 13:50 | 0 Software/Web
Dropbox Transfer omogućava korisnicima slanje do 100GB fajlova


Iako je fajlove moguće slati u obliku attachnmenta u mailu, ovaj proces je poprilično težak ukoliko je potrebno poslati nekoliko gigabajta fajlova. Novi Dropbox Transfer će ovaj proces svima olakšati, a omogućava slanje do 100GB fajlova. Ovo je pet puta više nego što neki drugi servisi trenutno omogućavaju.

Pored ovoga, korisnicima čak neće biti potrebno ni da imaju Dropbox nalog kako bi primali fajlove preko Transfera. Prema navodima Dropbox tima, kompletan proces slanja ovako velike količine fajlova je jednostavan i automatizovan.
Potrebno je samo prevući fajlove za upload na računaru, ili dodati one koji su već u Dropboxu. Nakon što se transfer kreira, dobija se link koji se može kopirati bilo gde. Link se može poslati bilo kome, a moguće je poslati i automatski generisani mail sa Transfera. Primaoci će dobiti kopije fajlova, dok će originali ostati netaknuti.

Dropbox Transfer stiže i sa različitim alatkama, koje korisnicima omogućavaju da prilagode svoje iskustvo. Servis je trenutno dostupan u beti i samo selektovanom broju korisnika, ali će uskoro stići svim Dropbox korisnicima.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Redmi prodao preko 15 miliona Note 7 telefona za manje od šest meseci

Samsungovi 5nm čipovi na tržište stižu 2020. godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509