Greška

Došlo je do greške.

Dropbox Transfer funkcija je dostupna svima

05.11.2019 12:55 | 0 Software/Web
Dropbox Transfer funkcija je dostupna svima


Ovog leta Dropbox je predstavio novu funkciju, pod nazivom Transfer, u vidu privatne bete. Cilj je bio da se reši dugoročni problem sa deljenjem fajlova preko Dropboxa. Godinama, korisnici su mogli da dele fajlove, ali izmene bilo od strane onog koji šalje ili onog koji prima fajl, su se sinhronizovale. Ovo je odgovaralo u slučajevima kolaboracije, odnosno poslovne saradnje, ali je bilo manje idealno za deljenje fajlova sa klijentom. Transfer ima za cilj da ovo izmeni, a sada je dostupan svim korisnicima.

Transfer omogućava Dropbox korisnicima da šalju kopije fajlova. Korisnik koji prima sadržaj neće morati da ima Dropbox nalog kako bi primao Transfer-e, a izmene koje se izvrše od strane onoga ko prima sadržaj neće uticati na originalni fajl. Dropbox ističe da je ovo dizajnirano za situacije kada je potrebno da se isporuče velike kolekcije finalnih fajlova klijentima i drugim ljudima van kompanije.
U zavisnosti od toga koji nalog korisnik poseduje, zavisiće i veličina fajla koji je moguće poslati. Osnovini nalog nudi transfere od 100MB. Sa Plus ili Business Standard nalogom moguće je slati 2GB fajlova odjednom, dok Professional, Business Advanced, Enterprise i Education nalozi mogu da šalju do 100GB po Transfer-u.

Transfer će automatski isteći nakon sedam dana. Međutim, ukoliko imate Professional, Business Advanced, Enterprise ili Education nalog, moguće je podesiti da transfer istekne nakon 30, 60 ili 90 dana. Nova Dropbox Transfer funkcija je korisnicima dostupna od danas.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi CC9 Pro ozvaničen sa 108MP kamerom!

OnePlus 7T Pro McLaren Edition dostupan u prodaji

10504
10505
10506
10507
10508
10509