Greška

Došlo je do greške.

Dropbox omogućava pregled još više tipova fajlova pre njihovog preuzimanja

19.06.2018 17:00 | 0 Software/Web
Dropbox omogućava pregled još više tipova fajlova pre njihovog preuzimanja


Ukoliko ste ikada dobili ZIP ili RAR fajl u Gmail-u, primetili ste da možete da zavirite u fajl i vidite šta se u njemu nalazi a da pri tom ne morate da ga preuzmete (downloadujete). Sada je i Dropbox ažurirao svoj servis, koji može da prikazuje preview za gomilu tipova fajlova.

Moguće je pregledati ZIP ili RAR fajl strukture, pregledati detalje poput fotografija bez potrebe za gubljenjem vremena i protoka na njihovo skidanje ukoliko vam sadržaj fajlova nije koristan.

Pročitajte još: Dropbox donosi Google G Suite integraciju

PDF i PowerPoint pregledi takođe dobijaju poboljšanja. Osveženi sidebar omogućava da pređete na određenu stranicu ili slajd kada pregledate pomenute fajlove, što je od velike koristi ukoliko pretražujete nešto specifično i znate na kojoj se stranici nalazi. Pregled DWG fajlova je moguć bez instaliranja AutoCAD-a. Tu su i EPUB pregledi, koji mogu biti od koristi autorima, izdavačima i agentima koji žele da dele svoje manuskripte i drže ih zaštićene lozinkom.

Dropbox ima i opciju za MXF vide preview, a pregled snimljenog sadržaja je moguć bez potrebe preuzimanja ogromnih fajlova.

Sve pomenute tipove fajlova je moguće pregledati u Dropboxovoj kolaborativnoj Paper aplikaciji za dokumenta, kao i na mobilnim uređajima i na vebu.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus prikazao ROG Strix B450-I Gaming AM4 matičnu ploču

GFXBench otkriva neke karakteristike Sony Xperia XZ3 telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509