Greška

Došlo je do greške.

Dropbox počinje da koristi AMD EPYC procesore u svojoj cloud infrastrukturi

27.08.2018 19:00 | 0 Software/Web
Dropbox počinje da koristi AMD EPYC procesore u svojoj cloud infrastrukturi


Bez obzira na ogromnu veličinu tržišta velikih centara podataka, lista kompanija koja sarađuje skupa na dnevnoj bazi je relativno kratka. Sa preko 500 miliona korisnika od čega je 300.000 poslovnih korinsika, Dropbox je još jedna u nizu velikih kompanija iz "cloud" tržišta koja je svoju infrastrukturu proširila sa serverima baziranim na AMD EPYC procesorima.

 

Pogledajte još: Test: AMD Threadripper 2990WX (Video)


"AMD EPYC je izuzetno primamljiva opcija za naše računarske tehnologije, koje omogućavaju da Dropbox poseduje tehničke specifikacije neophodne za podršku zadataka koji su od značaja za naše individualne korisnike.", istakao je Rami Aljamal, voditelj hardverskoj inženjeringa i nabavke u Dropboxu. "Veoma smo uzbuđeni zbog ubacivanja EPYC procesora u našu infrastrukturu i kolaboracije sa AMD-om u budućnosti".

amd2_107.jpg


Dropbox će koristiti AMD EPYC 7351P single-socket platformu, kako bi podržao budući rast mimo trenutnih mogućnosti i osveženje svojih postojećih infrastruktura za najzahtevnije računarske zadatke. Sa 16 brzih jezgara sposobnih za paralelnu obradu dve programske niti, AMD EPYC 7351P poseduje osmokanalni memorijski kontroler koji obezbeđuje masivni protok podataka i ogromne količine radne ECC memorije.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy Note9 vs iPhone X na testu brzine (video)

Samsung predstavio CJG5 zakrivljene gejming monitore

10504
10505
10506
10507
10508
10509