Drajveri...

ATi je pre nekoliko dana izdao nove Catalyst 2.5 drajvere za sve svoje grafičke karte, a podržani su svi aktuelni Windows sistemi. Vlasnicima ATi kartica, doneće nekoliko ispravki, kao i novi HydraVision 3.2. Download je "težak" nekih 6 MB, što i nije tako puno, a drajvere će te naći na ovom linku.
Kako i ATi, tako se i VIA odlučila za s

ATi je pre nekoliko dana izdao nove Catalyst 2.5 drajvere za sve svoje grafičke karte, a podržani su svi aktuelni Windows sistemi. Vlasnicima ATi kartica, doneće nekoliko ispravki, kao i novi HydraVision 3.2. Download je “težak” nekih 6 MB, što i nije tako puno, a drajvere će te naći na ovom linku.
Kako i ATi, tako se i VIA odlučila za set svojih 4-in-1 drivera, koji nose oznaku 4.45, a dobili su po prvi put i neko “zvučno” ime – Hyperion. Link za download je ovde , a VIA preporučuje da vlasnici KT400 i P4X400 čipseta obavezno instaliraju nove Hyperion drivere “zbog drastičnog poboljšanja performansi”.
Izvor : Hard OCP

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi