Greška

Došlo je do greške.

Dostupne prve javne bete za iOS 13, iPadOS i macOS Catalina

25.06.2019 12:40 | 0 Software/Web
Dostupne prve javne bete za iOS 13, iPadOS i macOS Catalina


Apple je objavio prve javne beta buildove za iOS 13, iPadOS i macOS Catalina. Sve tri nove verzija operativnih sistema su najavljene ranije ovog meseca, tokom kompanijine godišnje konferencije za developere. U međuvremenu se pojavilo nekoliko verzija za developere, a sada je Apple odlučio da omogući otvorenu betu svima onima koji žele da se uključe u program testiranja.

Kako bio se pristupilo otvorenoj beti za pomenute operativne sisteme, potrebno je otići na ovaj sajt. Odavde će korisniku stizati beta buildovi sve do objave konačnih verzija operativnih sistema, koje bi trebalo da budu dostupne ove jeseni.


Pogledajte još: Apple predstavio iOS 13 uz Dark Mode, svajp tastaturu


Beta za iOS 13 je trebalo da stigne tokom jula, ali je Apple odlučio da je softver dovoljno stabilan i da može da bude objavljen nedelju dana ranije. Naravno, kako se radi o prvim javnim beta testovima, očekuje se da će imati dosta bagova i problema sa performansama, tako da da će zahtevati ispravke i poliranje. Naravno, beta testovi i služe tome da se ovi problemi otklone, tako da se ne preporučuje instaliranje iOS 13, iPadOS i macOS Catalina beta buildova na glavnim uređajima koji se koriste.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google Drive testira puni oflajn mod za skladište u Chrome-u

Xiaomi Mi CC9 će imati 32MP selfi kameru sa naprednim Beauty modom

10504
10505
10506
10507
10508
10509