Greška

Došlo je do greške.

Dostupna je iOS 14 javna beta

13.07.2020 11:04 | 0 Software/Web
Dostupna je iOS 14 javna beta


Krajem prošlog meseca, Apple je tokom svoje WWDC konferencije najavio narednu verziju iOS softvera. Nakon konferencije, iOS 14 je postao dostupan developerima, omogućavajući im da počnu sa pripremom aplikacija. Sada je javna beta za platformu dostupna svim korisnicima.

iOS 14 predstavlja veću nadrogradnju za iPhone uređaje, a najnovija verzija implementira prerađeni početni ekran, sa vidžetima koji su dostupni preko homescreen-a. Dodat je i smart app drawer za nove načine interakcije sa instaliranim aplikacijama.

 

Pogledajte još: Apple zvanično najavio iOS 14!


Pored navedenog, dodatni noviteti uključuju poboljšanja korisničkog interfejsa (novo i prerađeno pozivanje, Siri UI), picture-in-picture mod za iPhone uređaje, poboljšanja privatnosti i novu aplikaciju za prevođenje.

Oni koji žele da pristupe iOS 14 javnoj beti, potrebno je da odu na Apple beta sajt, registruju svoj nalog za beta pristup, a potom preuzmu beta profil koji će im omogućiti da pristupe novitetima koje iOS 14 nudi. Naravno, korisnici mogu očekivati probleme sa performansama i potrošnjom baterije, jer su sve opcije iz bete još uvek u fazi testiranja.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Acronis kupuje DeviceLock kako bi poboljšao svoj rastući portfolio rešenja za sajber bezbednost

Oppo nagoveštava 125W brzo punjenje za svoje telefone

10504
10505
10506
10507
10508
10509