Dostupan redizajnirani Skype za Windows, Mac i Linux

Skype tim je predstavio novu verziju svoje desktop aplikacije za Windows, Mac i Linux.

Skype je predstavio novu verziju svoje desktop aplikacije za Windows, Mac i Linux. Ovo je u skladu sa nedavnim redizajnom mobilne aplikacije servisa.Nova verzija Skype-a je već neko vreme u preview fazi, a sada pristiže korisnicima. Skype dobija prilagodljive teme, chat listu koja se može organizovati po vremenu ili statusu kontakta. Pinovanje ljudi ili grupa znači da su uvek vidljivi, dok je fokus na konverzacije moguć preko standardnog ili kompaktnog pregleda chat listi.
skype2_7.jpgSkype sada omogućava slanje fajlova do 300MB jednostavnim prevlačenjem, dok će servis trošiti manje baterije jer je baziran na cloudu. Reakcije omogućavaju da lako drugima pokažete kako se osećate, dok uz @mentions možete lako privući pažnju drugih osoba u chatu.Skype za Windows 10 će uskoro biti ažuriran novim funkcijama. Ukoliko koristite Skype za Mac, Windows 10 November Update (2016) ili Windows 8, Windows 7 ili Linux i imate omogućeno automatsko ažuriranje, apdejt ćete dobiti kada on bude spreman.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi