Greška

Došlo je do greške.

Dostupan osveženi Skype za veb, ali samo za Chrome i Edge

08.03.2019 15:00 | 0 Software/Web
Dostupan osveženi Skype za veb, ali samo za Chrome i Edge


Osveženi Microsoftov Skype za veb je stigao, što znači da Chrome i Edge korisnici više neće morati da koriste samostalnu apliakciju servisa kako bi pristupili funkcijama kao što su HD video pozivanje i snimanje poziva. Servis je takođe dobio i nekoliko poboljšanja interfejsa, kako bi se olakšalo praćenje sadržaja u razgovorima.

Prvo poboljšanje je novi panel za obaveštenja, koji omogućava korisniku da na jednom mestu vidi svaki put kada ga neko pomene ili ga citira. Tu je nova media galerija, koja sadrži sve linkove i media sadržaj poslat preko tekst chata, omogućavajući brzo pronalaženje fotografija i drugog sadržaja bez skrolovanja kroz dugačke redove razgovora. Prisutna je i nova funkcija, koja omogućava pretragu u okviru individualnih razgovora.


Pogledajte još: Skype desktop aplikacija omogućava istovremeni pregled razgovora u pozivu i kontakt liste


Osveženi Skype za veb je dostupan na uređajima koji koriste Windows 10 ili MacOS 10.12 Sierra i noviji operativni sistem. Nova verzija servisa radi na Chrome i Edge pregledačima, kao i drugim browserima baziranim na najnovijoj verziji Chromiuma (kao što su Vivaldi i Brave). Firefox, Safari i Opera trenutno nisu podržani.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Windows 10 instaliran na preko 800 miliona uređaja

Najnoviji AOC monitor je HDR-ready i ima FreeSync podršku

10504
10505
10506
10507
10508
10509