Greška

Došlo je do greške.

Dostupan Microsoftov tamni mod za Outlook.com

25.07.2018 22:08 | 0 Software/Web
Dostupan Microsoftov tamni mod za Outlook.com


Microsoft je danas ozvaničio tamni mod za svoj Outlook.com veb email servis. Kompanija je ranije ovog meseca nagovestila tamni mod, koji je sada i zvanično dostupan. Ovaj mod se može omogućiti preko tastera u okviru brzih podešavanja, a trenutno radi samo sa podrazumevanom plavom temom.

"Jedan od najbitnijih principa, koje smo imali kada smo dizajnirali Dark Mode, jeste da minimizujemo zamor očiju koji su korisnici osećali", ističu iz Microsofta.

Tamni mod za Outlook.com je jedna od najviše zahtevanih funkcija za Microsoftov veb mail servis, a kompanija ističe da je svoj Halloween prototip ispolirala, kako bi višestruko redizajnirala boje i kod, pre zvanične objave. Microsoft je čak uključio i toggle u okviru tela emaila, kako bi tamni mod mogao da se onemogućei ukoliko se dogodi da je poruka teška za čitanje.

 

Pogledajte još: Microsoftov Outlook dobija veći redizajn


Microsoft nije implementirao novi tamni mod kao temu, a kompanija ističe sa očekuje da će u budućnosti biti dostupno tamno iskustvo za sve teme.

Outlook.com se trenutno koristi od strane 400 miliona aktivnih korisnika, a Microsoft je nedavno objavio i nove dizajne i funkcije za kalendar i kontakt sekcije. Novi dizajn izlazi iz bete danas, zajedno sa dodatkom tamne teme.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei konkurs: fotkaj i osvoji

Google navodno usporava YouTube na rivalskim pregledačima

10504
10505
10506
10507
10508
10509