Dostupan GTA Online: Bikers Update (video)

GTA Online: Bikers update omogućava gejmerima da kreiraju i vode sopstveni Motorcycle Club (motociklistički klub) u kome može da se nalazi do osam osoba

Rockstar je pre nekoliko nedelja potvrdio sledeću veliku nadogradnju za Grand Theft Auto Online. GTA Online: Bikers update omogućava gejmerima da kreiraju i vode sopstveni Motorcycle Club (motociklistički klub) u kome može da se nalazi do osam osoba. Ova nadogradnja donosi potpuno različite iskustvo gejmpleja u igru GTA Online, a gejmeri mogu da kreiraju odgovarajući Motorcycle Club sa tačno određenom hijerarhijom – predsednik, šef za puteve, narednik i slično, a svaka uloga ima sopstvene odgovornosti za gejmera da ih završi.
Kako bi proslavio objavu Bikers update, Rockstar je danas pokrenuo Bikers Bonus Week, a gejmeri mogu do 10. oktobra da ga iskoriste i dobiju nagrade i popuste. GTA Online: Bikers update je objavljen danas kao automatska nadogradnja za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme.
Novih 30 minuta Watch Dogs 2 gejmpleja (video)

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi