Dostupan februarski apdejt za Xbox One konzolu

Prvi veći apdejt za Xbox One konzolu je postao dostupan. Ovaj apdejt je trebao da se pojavi ranije tokom ove nedelje, ali ga je Microsoft na kratko odložio zbog nepoznatih razloga. Ovaj februarski apdejt fokusiran je na bolju organizaciju sadržaja, a donosi i prikazivanje stanja baterije kontrolera na ekranu, odnosno televizoru. No

Prvi veći apdejt za Xbox One konzolu je postao dostupan. Ovaj apdejt je trebao da se pojavi ranije tokom ove nedelje, ali ga je Microsoft na kratko odložio zbog nepoznatih razloga. Ovaj februarski apdejt fokusiran je na bolju organizaciju sadržaja, a donosi i prikazivanje stanja baterije kontrolera na ekranu, odnosno televizoru. Nova verzija softvera će bolje prikazivati sadržaj koji je preuzet i dodatno instaliran, a donosi sekcije My Games i My Apps, radi bolje organizacije sadržaja. Takođe, od sada će biti omogućena podrška za USB tastature. Ovaj apdejt je već dostupan, ali to ne znači da će ga sve konzole dobiti odmah. Microsoft podseća da će korisnici koji koriste “Instand On” funkciju apdejt dobiti sledeći put kada konzola bude bila isključena. To podrazumeva većinu Xbox One korisnika, uz napomenu da će apdejt biti instaliran tokom perioda dana kada mreža nije opterećena. Microsoft planira apdejt i za mart, kada će fokus biti okrenut online igranju i chatovanju.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi