Greška

Došlo je do greške.

Doom II tajna otkrivena nakon 24 godine (video)

03.09.2018 09:16 | 0 Games
Doom II tajna otkrivena nakon 24 godine (video)


Doom II je objavljen daleke 1995 godine, a u igri je postojala tajna koju niko nije uspeo da nađe - do sada. Daikatana developer John Romero je objavio tvit u kojem čestita jednom igraču, koji je uspeo da pronađe tajnu u Doom II igri, a koja je ostala nerešena još od 1995. godine.

Zero Master je tajnu otkrio na Mapi 15 u Doomu II, gde je teleporter prikazan kao tajna, ali nije sam od sebe pokretao tajnu. Razlog ovoga je bag koji je igrače sprečavao da pokrenu tajnu.


Srećom, za igru iz devedesetih nisu bila dostupna obaveštenja i dostignuća o 100% kompletiranju naslova, inače bi gejming nacija bila prilično upošljena u pronalaženju krajneg rešenja (ovo je zapravo i učinjeno preko cheatova, ali je Zero Master prvi koji je to učinio na regularan način). Kako bi se kompletirala tajna mapa Map 15 u Doom II igri, igraču je bilo potrebno da ga neprijatelj ugura u tu tajnu.

Zero Master je kreirao situaciju da ga neprijatelj prati, a kako se u videu može videti, neprijatelj ga je udario perfektno tako da je tajna konačno uspešno otkrivena.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Android uređaji koji ne koriste Pie se mogu pratiti i locirati zbog nove ranjivosti

Google Pixel Watch ipak nećemo videti ove godine

10404
10405
10406
10407
10408
10409