Greška

Došlo je do greške.

Dolazi treća generacija Razr telefona sa sklopivim ekranom

24.12.2021 11:09 | 0 Mobile
Dolazi treća generacija Razr telefona sa sklopivim ekranom

 

Danima su već na mrežama u fokusu telefoni sa sklopivim ekranom. Prvo je OPPO pre neki dan predstavio Find N, a zatim je juče Huawei objavio P50 Pocket. Jutros je najavljen Honor Magic V, a danas je Lenovo takođe najavio vesti o novoj mašini sa sklopivim ekranom.

Vraćamo se na 14. novembar 2019. Motorola-in novi Razr je tada predstavljen, kao prvi pametni telefon sa vertikalnim sklopivim ekranom, i ponovo je predvodio inovacije u industriji.

Tehnologija otvaranja / sklapanja, koju je nezavisno razvio Lenovo Research Institute, bila je jedina tehnologija šarki za telefone sa fleksibilnim ekranom na svetu stavljena u masovnu proizvodnju u to vreme.

Sada nam stiže tiho i pažljivo pripremana treća generacija Razr telefona sa sklopivim ekranom: naprednija aritmetika čipova, bolji interfejs i naravno, novi izgled.

 

razrtekst.jpg

 

Čen Đin, generalni direktor kompanije Lenovo za mobilne telefone u Kini nam je doneo bočni prikaz novog telefona sa sklopivim ekranom, a sudeći po slici, trebalo bi da ima isti preklop gore-dole kao i prethodni Razr, ali novi dizajn mehanizma šarke u obliku zvezde može doneti bolji ekran sa još manje nabora pri prikazu.

Motorolin telefon sa preklopnim ekranom Razr prve generacije objavljen je 2019. Ovaj proizvod je imao sekundarni ekran na zadnjoj strani i jednu kameru na poleđini. Telefon pokreće Snapdragon 710 čip, 6GB+128GB memorije i interna baterija od samo 2510mAh.

Motorola Razr 5G telefon je objavljen 2020. godine sa nadograđenim procesorom na Snapdragon 765G i sklapa se na sličan način kao i njegov prethodnik. Ima 6,2-inčni interni ekran sa rezolucijom 876 x 2142 i glavnu anti-shake kameru od 48MP na zadnjoj strani.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Pojavili se zvanični renderi Xiaomi 12 nekoliko dana pred objavu, novi detalji o ekranu

Evo kako HDMI 2.1a može učiniti da filmovi i igre izgledaju bolje na vašem računaru

10104
10105
10106
10107
10108
10109