Greška

Došlo je do greške.

Dolazeći Samsungov pametni sat bi mogao koristiti Android softver

21.05.2018 18:01 | 0 Mobile
Dolazeći Samsungov pametni sat bi mogao koristiti Android softver


Polako počinju da se pojavljuju informacije o Samsung Gear S4 pametnom satu. Nedavni izveštaji su pominjali da se Gear S4, kodnog imena Galileo, razvija u SAD i da će doći u dve veličine. Nakon ovoga, Samsung je trejdmarkovao 'Galaxy Watch' i 'Galaxy Fit' nazive, što sugeriše izmene brendova Samsungovih budućih pametnih satova i fitnes trekera.

Novi izveštaj, koji dolazi od dojavljivača Ice Universe (@universeice), sada tvrdi da Samsung radi na pametnom satu koji će koristiti Google Wear OS (ranije Android Wear). Ovo je bitna izmena za Samsungove nosive uređaje, koji su tradicionalno koristili Tizen (izuzev 2014 Gear Live koji je koristio Android Wear i originalnog Galaxy Gear modela).

Izveštaj ne pominje da li Samsung planira da razdvoji navodni dolazeći Wear OS uređaj od svoje glavne linije Tizen modela ili južnokorejska kompanija planira potpuni prelazak na Google platformu. Ipak, u svojoj objavi Ice Universe tvrdi da Samsung i Google rade na novom "Android Wear flegšip satu", koji bi mogao da se pojavi tokom druge polovine 2018. On takođe pominje da će Gear S4 prihvatiti Galaxy Watch oznaku, kako su sugerisali i raniji izveštaji.

Izveštaj bi, svakako, trebalo uzeti sa rezervom, ali je moguće da će novi Galaxy Watch (Gear S4) zadržati Tizen softver, dok će dodatno biti objavljen i Wear OS-pokretani pametni sat.

Izvor: PhoneArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Šta nas sve očekuje tokom predstojeće E3 gejming konferencije?

Xiaomi Mi Max 3 stiže u julu

10104
10105
10106
10107
10108
10109