Dodatne fotografije i detalji o Samsung Galaxy View tabletu

Zahvaljujući novim fotografijama i detaljima, postaje malo jasnije iz kog ugla će Samsung pristupiti reklamiranju uređaja i kom tržištu je tablet namenjen

Samsung Galaxy View je dolazeći tablet južnokorejske kompanije, o kome se već neko vreme pojavljuju informacije na tech sajtovima. Ono što je posebno interesantno kod ovog modela jeste da dolazi sa izutetno velikim ekranom (u odnosu na uobičajene veličine koje možemo videti). Samsung Galaxy View će imati 18.4-inčni displej.
SamsungGalaxyView02.jpgZahvaljujući novim fotografijama i detaljima, postaje malo jasnije iz kog ugla će Samsung pristupiti reklamiranju uređaja i kom tržištu je tablet namenjen. Ono što se može zaključiti po novim fotografijama, jeste da će Samsung Galaxy View najverovatnije biti promovisan kao svojevrstan prenosivi TV.
Dosta toga je posvećeno opciji pregleda videa na tabletu, ali je svakako na korisniku da odluči za šta će koristiti uređaj. kda su procureli detalji u pitanju, pominje se cena od 599 dolara u Americi. Samsung Galaxy View je primećen u FCC bazi, pa se uskoro očekuju zvaničniji detalji o specifikacijama.
SamsungGalaxyView03.jpgIzvor: UbergizmoSve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi