Greška

Došlo je do greške.

Dobrodošli na novi, osveženi Benchmark forum

08.02.2021 11:41 | 0 Software/Web
Dobrodošli na novi, osveženi Benchmark forum


Nakon bezmalo 48 sati rada, završena je migracija kompletnog sadržaja, reorganizacija Benchmark foruma i podešavanje svega od nule. U pitanju je bio jako veliki posao koji još uvek nije završen, ali trenutno je dovoljno toga urađeno da forum može da nastavi sa radom.

U toku procesa migracije preneto je preko 400.000 tema, 11 miliona postova, 100.000 korisnika i bezmalo 1.000.000 privatnih poruka. Takođe su migrirani i avatari i svi prikačeni fajlovi (njih 400.000).

Posao nije završen, u narednim danima ćemo dodatno raditi na optimizaciji i izmenama pojedinih delova foruma, a takođe može doći do kratkotrajne nedostupnosti dok se servisi na serveru ne konfigurišu na optimalan način.

Noviteti
Pored novog forumskog softvera, dosta vremena i truda je uloženo u novu organizaciju i kategorizaciju. Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali u anketi jer su beskrajno pomogli svojim komentarima u planiranju.

Forum poseduje dve teme - tamnu i svetlu, obe možete da promenite klikom na ikonicu u hederu ili futeru. Pored toga možete da birate i tip layout-a - fiskna širina ili puna širina. Sve te opcije su dostupne u headeru foruma pored vašeg nadimka.

benchmark2.jpg


Mobilna verzija foruma je takođe unapređena, a imajući u vidu da forum podržava PWA možete ga instalirati kao aplikaciju na svoj telefon i tako koristiti. Za ostajanje u toku sa temama, pored emaila, tu su sada i Push notifikacije u browseru.

Pored pobrojanih, noviteta ima još jako mnogo - prefiksi tema u odgovarajućim forumima, "mention", različtii tipovi tema (Generalne, pitanja i sl.)... lista je jako dugačka.

Posebno želimo da vam skrenemo pažnju na Bookmarks koji omogućava dodavanje tema u Bookmarks sekciju vašeg profila i nudi brzi jednostavan pristup onim temama koje vas zanimaju.

Planirane izmene i dopune u narednim danima
U danima ispred nas napisaćemo kompletno nova pravila foruma, a pogotovo za oglase. Takođe, očekujte da će sutra da vas dočeka notifikacija o validaciji email adrese, pa će biti potrebno da istu potvrdite kroz jednostavan proces.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Objava Realme Narzo 30 serije se očekuje uskoro

Novi Intel Core i9-11900K benchmark pokazuje poboljšane performanse

10504
10505
10506
10507
10508
10509