Greška

Došlo je do greške.

Dobili smo zvanične rendere prvog OPPO sklopivog pametnog telefona, predstavljanje 15. decembra

10.12.2021 15:40 | 0 Mobile
Dobili smo zvanične rendere prvog OPPO sklopivog pametnog telefona, predstavljanje 15. decembra


Dugo se pričalo da OPPO radi na preklopnom telefonu, a danas je kineski proizvođač pametnih telefona zvanično potvrdio njegovo postojanje. OPPO Find N je OPPO-ov prvi sklopivi pametni telefon i uoči njegovog zvaničnog predstavljanja, kompanija je podelila neke detalje o uređaju.

"Ovo je naš prvi sklopivi flagship pametni telefon – rezultat četiri godine intenzivnog istraživanja i razvoja i 6 generacija prototipova. Ovaj uređaj je OPPO-ov odgovor na budućnost pametnih telefona i onaj zbog kojeg sam zaista bio uzbuđen otkako sam preuzeo ulogu glavnog direktora za proizvode u OPPO-u", napisao je Pete Lau, glavni direktor za proizvode u kompaniji OPPO.

OPPO je nesumnjivo malo zakasnio sa sklopivim telefonom, pošto su njegovi rivali Samsung, Xiaomi i Huawei već izneli ponudu svojih sklopivih uređaja na tržište. Bez obzira na to, uzbuđeni smo što vidimo otelotvorenu OPPO-ovu viziju sklopivog pametnog telefona i kako će pokušati da se razlikuje od konkurencije, piše XDA-developers.

 

OPPOFindNrenders5.jpg

 

Tipster Evan Blass AKA @evleaks je danas podelio visokokvalitetne rendere OPPO Find N uređaja, dajući nam detaljan pogled na OPPO-ov prvi sklopivi pametni telefon uoči njegovog zvaničnog predstavljanja. Kao što možete videti na renderima, telefon ima ekspanzivni unutrašnji ekran i spoljašnji ekran sa centralnom postavljenom rupom za selfi kameru.

 

OPPOFindNrenders3.jpg

 

Takođe možemo videti trostruku kameru na zadnjoj strani zajedno sa LED modulom blica i nečim što izgleda kao modul laserskog autofokusa. Bočno postavljen skener otiska prsta nalazi se na desnom okviru, dok se na dnu nalaze USB Type C port i zvučnik.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Realme GT2 Pro će imati i verziju od 1TB za skladištenje

Stiže nova Xiaomi tehnologija baterija: mala zapremina, veliki kapacitet, veća bezbednost

10104
10105
10106
10107
10108
10109