Greška

Došlo je do greške.

Do 12 meseci HBO GO sadržaja uz Samsung UHD televizore

20.10.2020 16:23 | 0 Multimedija
Do 12 meseci HBO GO sadržaja uz Samsung UHD televizore


Saopštenje za javnost

Gledanost televizije je ove godine porasla širom sveta, dok su servisi za strimovanje zabeležili izuzetan rast korišćenja u okolnostima kada gledaoci više vremena provode u svojim domovima a kućna zabava preuzima primat u slobodno vreme.

Kako bi građanima pružila nezaboravno iskustvo zabave, kompanija Samsung će za svaki kupljeni Samsung UHD televizor u periodu od 12. oktobra do 22. novembra, uručiti poklon vaučer za korišćenje HBO GO usluge. Kupce Samsung UHD televizora od 75 inča i više očekuje dvanaest meseci HBO GO zabave, dok su za modele od 65 inča predviđeni vaučeri u trajanju od devet meseci, odnosno, šest meseci ukoliko se korisnik opredeli za model sa dijagonalom od 55 inča.

Pored vrhunske Samsung UHD tehnologije, korisnicii će biti u prilici da uživaju u više od 300 serija, 850 filmova i mnoštvo crtanih filmova i premijera, među kojima su i najnovije HBO hit serije poput Vučjeg vaspitanja, Lavkraftove zemlje i Trećeg dana.

Za upotrebu poklon vaučera potrebno je registrovati kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa, a nakon aktivacije vaučera korisniku preostaje da uživa u bogatom izboru serija i filmova dostupnih na HBO GO servisu.

Samsung UHD televizori dolaze u 4K UHD rezoluciji koju karakterše četiri puta više piksela od rezolucije zastupljene kod standardnog FHD televizora, čime su zagarantovani jasnija i oštrija slika, ali i poseban doživljaj gledanja koji korisniku pruža osećaj učestvovanja u svakoj sceni. Zahvaljujući HDR opciji impresivan spektar boja prisutan je i u tamnim scenama.

Samsung UHD televizori oplemenjeni su i novim mogućnostima za povezivanje, unapređenim Smart Screen funkcionalnostima na bazi veštačke inteligencije, poput Adaptive Picture funkcije za još napredniji i pametniji kvalitet slike. Povezivanje pametnih telefona sa televizorom je dodatno pojednostavljeno Tap View opcijom uz koju je dovoljno prisloniti ova dva uređaja jedan drugom. Pored toga, Multi-View režim rada podrazumeva prikazivanje sadržaja sa mobilnog uređaja u jednom delu televizijskog ekrana, ostavljajući mogućnost istovremenog praćenja sadržaja sa više različitih izvora.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

iPhone 12 serija ne podržava 5G u dual SIM modu, ali Apple sprema ispravku

OnePlus 9 je u pripremi, otkriveno kodno ime

10304
10305
10306
10307
10308
10309