Greška

Došlo je do greške.

DisplayMate: Samsung Galaxy Note8 ima najbolji ekran koji smo ikada testirali

29.08.2017 13:23 | 32 Mobile
DisplayMate: Samsung Galaxy Note8 ima najbolji ekran koji smo ikada testirali

Nema nikakve sumnje da Samsung može da kreira neke od najboljih displej panela na tržištu, a sa ogromnim iskustvom i tehnologijama kojim raspolaže kompanija je savršeno opremjena da postavlja nove granice za displeje na telefonima. Upravo u ovom segmentu Samsung prevazilazi sve svoje konkurente na DisplayMate testovima.

Poređenja radi, Samsung Galaxy S8 je takođe ostvario ocenu A+ na DisplayMate testovima, s tim što je Galaxy Note8 ostvario bolji rezultat i od odličnog S8. Za početak, Note8 je imao za 28% bolje najviše osvetljenje u odnosu na S8, dostižući 1200 nita. Naravno, Note8 ima istu HDR sertifikaciju koju ima i S8.

Ostala dostignuća uključuju: pun 100% gamut boja, koji imaju i 4K TV uređaji sertifikovani od UHD alijanse; širi izvorni gamut boja; DCI-P3 pokrivenost od 112% i 141% za sRGB; Samsung nudi širok spektar kalibracije boja i fino podešavanje balansa boja.

Kompletan DisplayMate test Galaxy Note8 telefona je dostupan ovde.

Izvor: DisplayMate

Proday Član postova: 13534
Evo i ja obratih pažnju na običnom s8 sa vipa i nigde traga nikakvoj roze ili crvenoj boji.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sljammy Users postova: 97
Cim su i zaposleni uspeli da vide to je neka katastrofa od ekrana (veze sa vezom nemaju oni). Cudi me samo da niko do sada u temi (mislim da je samo jedan clan izneo problem sa crvenilom uz ivicu) se nije zalio na ovo? A ima ih iz mts-a.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
joca89 Član postova: 4059
Napiši svoje iskustvo u s8 temi, da vidimo da li ima još ljudi koji imaju problema sa ekranom.
zava1974 Član postova: 772
Razmišljao sam o tome u jednom trenutku kad mi je šefovica poslovnice u Loli rekla da ne mogu da otvaram dalje jer su verovatno svi takvi ali mi bilo bez veze jer je ugovor na mamu pa da je ne cimaju nešto jer ona ne zna zaista da se snađe sa svim tim a ja sam putovao tu noć za Switz
Nije se radilo o tome da samo ja vidim to na ekranu pa sad izvodim besne gliste nego su videli i ostali zaposleni tako da se priča brzo prenela do svih poslovnica ... i što je najgore bilo je primetno na svakom S8+ telefonu uključujući i komade koji su bili izloženi !!!
Upravo se radi o ovome što si opisao roze ivice ili gornji/donji deo ekrana (bela vuče na roze boju)
Samsung podrška je to nazvala redish screen kao što su mi i napisali u zvaničnom servisu.U stvari napisaše red dish al nema veze
Bilo kako bilo uzeo sam najmanje roze S8+ i nastavio dalje sa velikim razočarenjem u S8 modele ... jbg, više sreće u sledećem krugu
Sljammy Users postova: 97
A zar nisi mogao, s obzirom da su vec prihvatili reklamaciju, da zahtevas raskid ugovora i sacekas N8?
Zacudilo me je to sto pricas jer jedina stvar, imao sam i sam na jednom primerku, koja nije bila kako treba je blago crvenilo uz ivicu (nije tad bio update) ali nije bilo strasno. Inace, Amoledi se veoma razlikuju od primerka do primerka i mnogo je neujednacenih. Samo me buni ovo sto si napisao za senku/boju preko bele, to vec nikada nisam video. Roze delove, zute, isflekane sam video gomilu ali ovo opisano nikada.
Imao sam prosle godine jedan S7e koji je bio bukvalno katastrofalan (horizontalne crte vidljive na sivoj i blago cak i na beloj pozadini, vidno svetliji donji deo koji vuce na zuto) i jos par S7, Note 5, Note 4 i ne znam vise ni sam koje sve modele sa losim ekranima. To ti je lutrija, kako se pogodi.
Slicna stvar je i sa kamerama i zamucenjem kako se ide dalje od centra, ali to je za neku drugu temu.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

MediaTek predstavio Helio P30 i Helio P23 čipove

Samsung očekuje da će se Note8 prodavati bolje od Note5 modela

10104
10105
10106
10107
10108
10109