Greška

Došlo je do greške.

DisplayMate: iPhone XS Max ima najbolji displej

25.09.2018 09:07 | 2 Mobile
DisplayMate: iPhone XS Max ima najbolji displej


Prema onome što donose testovi i analize DisplayMate-a, Apple je skinuo krunu sa Samsungovog Galaxy Note9 telefona i prigrabio "Best Display" titulu za svoj iPhone XS Max model.

DisplayMate-ova sveobuhvatna analiza - napisana od strane predsednika kompanije, Dr Raymonda M Soneire - za XS Max ekran otkriva nekoliko poboljšanja panela u odnosu na prošlogodišnji iPhone X, postavljajući nove standarde i obarajući postojeće rekorde u ovoj oblasti.

Za početak, iPhone XS Max dostiže najvišu stopu osvetljenja od 660 nita za sRGB i DCI-P3 gamut boja, u poređenju sa 634 nita na iPhone X modelu i ono što nudi Galaxy Note9. Druga poboljšanja, koje XS Max donosi, uključuju preciznost boja i odsjaj ekrana koji je najmanji ikada i iznosi 4,7 procenata. Ovo, zajedno sa najboljim ikada zabeleženim kontrastom u scenarijima sa niskim stepenom osvetljenja, omogućavaju veoma dobru vidljivost Apple-ovog najvećeg i najskuplljeg telefona.


Pogledajte još: iPhone XS Max se prodaje mnogo bolje nego iPhone XS, Apple Watch Series 4 preko očekivanja


"Bazirano na merama i testovima, iPhone XS Max dobija DisplayMate Best Smartphone Display Award, pri čemu je zaradio i najveću ikada ocenu (A+) koju je DisplayMate dao, ostvarujući značajno bolje performanse displeja u odnosu na druge konkurentne telefone", ističe se u objašnjenju DisplayMate-a.

Svakako je da će dobar posao koji je Apple obavio sa ekranom XS Max telefona biti od značaja potrošačima, jer ovo znači da će Samsung sada dati sve od sebe da svoj naredni premijum uređaj ponovo postavi na tron, bar kada su displeji u pitanju.

Izvor: DisplayMate

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

iPhone XS Max se prodaje mnogo bolje nego iPhone XS, Apple Watch Series 4 preko očekivanja

Korisnicima dostupan macOS Mojave

10104
10105
10106
10107
10108
10109