Discord dobio opciju video razgovora i deljenja ekrana (video)

Discord je objavio listu novih funkcija koje su implementirane. Među novim opcijama su video video razgovori i deljenje ekrana.

Jedan od najpopularnijih chat klijenata među gejmerima, Discord, je posebno omiljen zbog svojih funkcija za grupnu komunikaciju, što je perfektno kako za profesionalne e-sports timove, tako i za amatere koji ovime mogu da koordinišu svoje strategije u mečevima koje igraju.Discord je objavio listu novih funkcija koje su implementirane. Među novim opcijama su video video razgovori i deljenje ekrana. Ovo su neke od funkcija koje su Discord korisnici najviše zahtevali u prošlosti.

Funkcija video razgovora podržava do 10 ljudi uključenih u istovremeni grupni chat, a podržavaće i picture-in-picture, što znači da korisnik može da razgovara sa prijateljem dok istovremeneo učestvuje u ostalim kanalima.Pored dva veća dodatka platformi, tu su i brojne ispravke bagova koje dodatno poboljšavaju korisničko iskustvo. Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi