Greška

Došlo je do greške.

Direktor Microsofta priznao da je Windows Phone propao

18.06.2016 08:53 | 10 Software/Web
Direktor Microsofta priznao da je Windows Phone propao

Uprkos činjenici da je Microsoft po ko zna koji put ponovio posvećenost mobilnom operativnom sistemu, mnogi i dalje pod upitnik stavljaju kompanijinu strategiju u oblasti telefona, kritikujući posebno princip ćutanja kada se postavi pitanje šta bi trebalo dalje da se dešava sa ovim delom ekosistema.

Glasine govore da više neće biti objavljen nijedan Lumia telefon, a Microsoft je odlučio da podrži dalje Windows 10 Mobile i objavi Surface Phone telefon. U međuvremenu, Microsoft tvrdi da je Windows 10 Mobile i dalje živ, ali to nije sprečilo direktora kompanije Satju Nadelu da prizna da je Microsoftov pokušaj u mobilnoj industriji propao.

Nakon akvizicije LinkedIn-a, Nadela je objasnio da je Microsoft i dalje fokusiran na mobilno tržište, iako je dosadašnja strategija propala. Osim toga, on je takođe prokomentarisao budućnost Windowsa, ponovivši ono što govori u svakoj prilici: da Windows više nije operativni sistem već servis, i da je to ono na šta kompanija treba da se fokusira u narednim godinama. Microsoftova Windows 10 strategija za sada funkcioniše dobro, jer ima oko 300 miliona aktiviranih uređaja sa novim operativnim sistemom, uključujući i računare i telefone.

Direktor Microsofta objasnio zaposlenima zašto je kupio LinkedIn

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Osnivač The Pirate Bay sajta mora da plati kaznu od 395.000 dolara

Ovomesečna zakrpa utorkom izazvala glavobolje korisnika Windowsa

10504
10505
10506
10507
10508
10509