Greška

Došlo je do greške.

Diablo Immortal za pametne telefone dostupan u Srbiji

01.06.2022 16:56 | 0 Games
Diablo Immortal za pametne telefone dostupan u Srbiji

 

Iako najavljen za 2. jun Diablo Immortal, mobilna verzija mega popularnog serijala RPG igara, stigla je na pametne telefone. Instalacija teška 2 GB dostupna je za preuzimanje za korisnike širom sveta, a što je najvažnije i sve nas u Srbiji.

Diablo PlayStore

Besplatna, sa mikro-transakcijama

Mobilna verzija igre Diablo je besplatna, ali sadrži opcije mikro transakcija koje vam pomažu da lakše pređete igru. Sa više od 4 godine razvoja Blizzard je redovno izveštavao javnost o tome dokle su stigli. Nažalost, zbog svoje pay to win prirode koja se jako oslanja na monetizaciju Diablo je zabranjen u Belgiji i Holandiji.

Diablo in game

Iako ovo ne zvuči kao dobra najava za novu igru, koja sutra izlazi u beta verziji za PC igrače. Na početku birate jednu od šest klasa: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ili Wizard, a svaka od njih donosi jedinstveni set oklopa i oružja, tako da pažljivo razmislite i odaberite lika koji najviše odgovara vašem omiljenom stilu igre.

Minimum 12 GB

Iznenađujuće dobro rešene kontrole ne zahtevaju touch navigaciju za kretanje već simuliraju kontroler. Kada su performanse u pitanju napomenućemo da je Diablo ozbiljna igra i da samo ako imate neki od najjačih Snapdragon čipsetova možete odabrati grafiku na High. Napomenućemo i da igra traži da skinete više od 10 GB tekstura i mapa kako biste zaista uživali u raskoši ovog sveta, kao i da na Snapdragon 888 čipsetu nije moguće poterati igru na Ultra podešavanjima.

Odaberite Play Store ili App Store verziju, preuzmite novi Diablo Immortal, pa nam javite vaša iskustva sa najnovijom Blizzard igrom.

Nameštaj koji peva - Bang & Olufsen Beoplay A9 (video)

Izgleda da iPhone vlasnici ne vole Chrome

10404
10405
10406
10407
10408
10409