Developeri smanjili sistemske zahteve za Quantum Break

Microsoft je otkrio da igra Quantum Break stiže na računare, a takođe je otkriveno da je za igranje igre potreban veoma jak računar

Microsoft je otkrio da Quantum Break stiže na računare, a takođe je otkriveno da je za igranje igre potreban veoma jak računar. Međutim, sada su developeri iz Remedy Entertainment tima izmenili sistemske zahteve i podesili ih na mnogo razumniji nivo.
Najava igre Quantum Break na računarima je ispraćena velikim brojem vesti a i ponekim čudnim reakcijama zajednice. Pojedini korisnici Xbox One konzole nisu bili zadovoljni najavom jer je igra trebala da bude ekskluziva za Microsoftovu konzolu. Činjenica da Microsoft daje igru besplatno na računarima ukoliko je kupite u pretprodaji za Xbox One konzolu, nije umirila fanove.
Takođe je značajno istaći da je igra Quantum Break samo za Windows 10 i Direct X 12. Sistemski zahtevi su i dalje visoki, ali ipak nešto manji nego kako je to bilo objavljeno prošle nedelje. Pogledajmo kakav se računar zahteva:
Quantum Break potvrđen za PC, objavljeni i sistemski zahtevi
quantumbreak2_1.jpg
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi