Deus Ex objavljen za Android i iOS

Nakon zvaničnog predstavljanja od strane Square Enix tima početkom juna, igra Deus Ex Go stigla je upravo u Android i iOS prodavnice aplikacija

Nakon zvaničnog predstavljanja od strane Square Enix tima početkom juna, igra Deus Ex Go stigla je upravo u Android i iOS prodavnice aplikacija. Ovo je treći Go naslov koji je Square Enix objavio za mobilne uređaje, pa je tako nakon Go verzija mobilnih igara Hitman i Tomb Rider, na red došla i franšiza Deus Ex. Ipak, treba istaći da su i Hitman Go i Lara Croft Go igre značajno drugačije od njihovih desktop ili koznolnih verzija.
Mehanika u serijalu je nova, pa tako korisnik treba da smisli plan delovanja akcije i napravi pravu odluku kako bi postigao svoj cilj, nasuprot akcionoj mehanici originalnih igara. Srećom, Square Enix je smislio način kako da to uradi a da zadrži atmosferu originalnih igara. Na taj način će dok se “mehaničari” pridržavaju Square Enix Go filozofije, atmosfera biti slična onoj iz Deus Ex igara. Deus Ex Go igra prati sličan recept, a gejmeri će proći kroz 50 misija. Deus Ex GO je već dostupan u Google Play Store i Apple App Store prodavnicama aplikacija.
Championship Manager 17 stigao na Android i iOS
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi