Detalji o narednoj Mass Effect igri (video)

BioWare je prikazao Mass Effect 4 na panel diskusiji na prošlonedeljnom Comic-Conu, a ovih dana video se pojavio otkrivajući više detalja o razvoju narednog dela u serijalu.

BioWare je prikazao Mass Effect 4 na panel diskusiji na prošlonedeljnom Comic-Conu, a ovih dana video se pojavio otkrivajući više detalja o razvoju narednog dela u serijalu. Na početku videa BioWare diskutuje o glavnom liku u Mass Effect 4. Lik nosi N7 opremu, što je indikacija da se radi o članu ljudskog tima specijalnih snaga. Prikazano N7 odelo ima stakleni šlem, koji omogućava brzo istraživanje  terena, obavljanje razgovora bez skidanja šlema, a staklo je bilo zatamljeno jer tim nije spreman da otkrije lica likova u igri. BioWare je prikazao i mušku i žensku verziju N7 odela.Naredni deo videa je posvećen Mako-u, igračevom vozilu. Mako je bio oklopljeno vozilo u Mass Effectu, koje je istraživalo nepristupačne terene na različitim planetama i uništavalo bilo kog neprijatelja na putu. Ovog vozila nije bilo u drugom i trećem nastavku igre. U Mass Effect 4, vozilo se ponovo zove Mako, ali ima potpuno drugačiji dizajn. Prikazan je i deo snimka gde se može videti Mako u akciji, a vozilo je prikazano u planinskom okruženju i snežnom terenu. Mnogi važni detalji u vezi sa Mass Effect 4 igrom su nepoznanica, kao što je naslov igre, ali i ovo što je BioWare do sada podelio sa igračima će samo podići apetite u isčekivanju ove igre.

Izvor: Cinemablend

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi