Desktop verzija WhatsAppa dobija revoke funkciju

Kako sada stvari stoje, brisanje poruka na Whatsappu bi ih uklonilo samo kod vas, ali bi uz revoke funkciju mogli da ih uklonite na obe strane

Prošle godine otkriveno je da bi WhatsApp servis za razmenu poruka mogao da dobije novu revoke funkciju. To je funkcija koja u osnovi omogućava korisnicima da se vrate na poruke i obrišu ih. Kako sada stvari stoje, brisanje poruka bi ih uklonilo samo kod vas, ali bi uz revoke funkciju mogli da ih uklonite na obe strane.
Prema tvitu koji je objavio @WABetaInfo, izgleda da WhatsApp razmatra donošenje funkcije i na web verziju klijenta za ćaskanje. U osnovi, to znači da će korisnici i mobilne i veb verzije dobiti ovu funkciju u isto vreme. Međutim, veb verzija nam otkriva neke detalje.
Prema ovim informacijama, revoke funkcija će raditi samo za poruke koje su poslate u poslednjih pet minuta, što znači da ovu funkciju nećete moći da koristite kod starijih poruka. Treba naglasiti da je funkcija za sada onemogućena, pa ne treba očekivati da je već možemo koristiti, a za sada nema informacija kada će početi njena objava svim korisnicima.
WhatsApp potvrdio povratak tekstualnih statusa
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi