Demonstracije HTC Vive kontrolera u GameStop i Microsoft prodavnicama

Na krilima lansiranja koje se desilo 5. aprila kompanija HTC je dodala i hands-on demonstraciju HTC Vive kontrolera u određene Microsoft i Gamestop prodavnice

Na krilima lansiranja koje se desilo 5. aprila kompanija HTC je dodala i hands-on demonstraciju HTC Vive kontrolera u određene Microsoft i Gamestop prodavnice. Ovo je samo početak programa koji će omogućiti korisnicima priliku da iskuse virtuelnu realnost pre nego što se odluče za kupovinu uređaja. Potpredsednik kompanije HTC je rekao da su ove prodavnice odabrane zato što su usklađene sa jezgrom kompanijine publike a pored toga su i odredišne prodavnice za mnoge.
U ovom trenutku nema planova za proširenjem programa na druge prodavnice. HTC je partner sa kompanijom Dell koja je obezbedila Alienware 51 računare za demonstracije, a treba reći da postoji jedan demo u jednoj prodavnici. Iako će korisnici moći da isprobaju HTC Vive, neće moći i da ga odnesu kući jer su narudžbe odložene za jun.
Ekskluzivno: HTC Vive demonstracija u Benchmarku, dan drugi
Izvor: Fortune
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi