Greška

Došlo je do greške.

Debitant za preporuku - Cooler Master GM27-FQS ARGB monitor (video)

19.07.2022 12:29 | 0 Multimedija
Debitant za preporuku - Cooler Master GM27-FQS ARGB monitor (video)

Cooler Master je svima vrlo dobro poznato ime koje je u IT industriji već nekoliko decenija svoju reputaciju gradilo najpre na kućištima i napajanjima, a zatim i na računarskim, naročito gaming periferijama poput tastatura, slušalica i miševa.

Portfolio ove kompanije je naravno prilično širok, a ne tako davno je proširen i na monitore, koji su izgleda postali zanimljivi mnogim brendovima kao jedna od retko neophodnih stvari na PC tržištu koje lagano ide na dole poput neke kuće na klizištu.

Cooler Master GM27-FQS ARGB

Model koji nam se našao na testu nije prvenac ove kompanije u domenu monitora, ali je jedan za koji su nam i iz kompanije Cooler Master rekli da su vrlo ponosni na njega - videćemo kasnije ne bez razloga. Pritom, Cooler Master GM27-FQS ARGB kako mu je puno ime je i model koji će biti zanimljiv širokom krugu gamera i onih koji žele brz monitor za opštu upotrebu, pa i za rad, tako da možemo reći da je u pitanju takozvani “sweet spot” za mnoge korisnike.

Sa cenom od oko 55.000 dinara, odnosno oko 466 evra, u pitanju je vrlo konkurentan model u kategoriji brzih gaming monitora QHD rezolucije, sa Ultra Speed IPS panelom i osvežavanjem od 165Hz, pa hajde da vidimo šta on to ima da ponudi i zašto bi neko možda želeo da odabere baš njega.

Windows mini igre koje smo voleli

Vlasnici Tesla vozila će moći da igraju Steam igre u svojim automobilima

10304
10305
10306
10307
10308
10309