Greška

Došlo je do greške.

Dark Mode za iOS 13 se pojavio u screenshotovima

29.05.2019 13:50 | 0 Software/Web
Dark Mode za iOS 13 se pojavio u screenshotovima


Apple će 3. juna zvanično najaviti iOS 13, tokom svoje godišnje konferencije za developere. Tada ćemo saznati sve o novim funkcijama koje će operativni sistem implementirati kada bude zvanično bio dostupan od jeseni.

Jedna od karakteristika, koje se pominju već neko vreme za iOS 13, jeste Dark Mode. Sada su se pojavili screenshotovi koji pokazuju pomenuti mod u akciji. U pitanju je tamna tema, a kako fotografije pokazuju, koristiće pravu crnu bar u nekim ugrađenim aplikacijama, kao što je Music.

 

Pogledajte još: iOS 13 će biti predstavljen 3. juna


Pored toga što će izgledatei lepo na AMOLED ekranima, tamni mod će smanjiti potrošnju baterije. U iOS 13 verziji, Dark Mode se pokreće iz Settings sekcije ili preko opcije u Control Center-u. Na početnom ekranu, jedina primetna izmena, kada je uključen tamni mod, jeste to da Dock ima tamnu pozadinu umesto svetle.

ios2_7.jpg


Još jedan UI izmena, sa novom verzijom softvera, jeste u interfejsu koji se pojavljuje nakon što se kreira screenshot. Sada će se prikazivati zamaglejan verzija wallpapera/pozadine i alatki za beleške.

Druge izmene, koje stižu uz iOS 13, uključivaće redizajniranu Reminders aplikaciju, objedinjavanje Find My Friends i Find My iPhone u "Find My" aplikaciju i drugo.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Ovako bi mogao izgledati sistem kamera za Galaxy Note10

Redmi K20 Pro je već deo Android Q Beta programa

10504
10505
10506
10507
10508
10509