Greška

Došlo je do greške.

Danas se obeležava Bezbedniji internet dan

06.02.2018 17:03 | 0 Software/Web
Danas se obeležava Bezbedniji internet dan


Svake godine, tokom februara, jedan dan se posvećuje obeležavanju i promovisanju bezbednijeg i više prijateljski naklonjenog okruženja onlajn. Ovaj dan se naziva Bezbedniji internet dan - Safer Internet Day (SID).

Ove godine je 14. put kako se Safer Internet Day obeležava, a širom planete su planirani različiti događaji koji će obeležiti ili proslaviti ono što je najbolje na internetu i u vezi sa onlajn zajednicama koje postoje. Ovogodišnja tema jeste "Kreirajte, povežite i podelite poštovanje: Bolji internet počinje od vas", a poziv je upućen svakom učesniku da da sve od sebe kako bi kreirao bolji internet za sve, a posebno za one najmlađe korisnike.

Na zvaničnom Safer Internet Day sajtu se može koristiti mapa kako bi se locirao najbliži SID, a istovremeno je moguće pregledati vesti i događaje iz drugih zemalja koje učestvuju u obeležavanju dana. Moguće je postaviti i sopstvene ideje i promovisati kampanju.

Pored Safer Internet Day sajta, tu su i profili na društvenim mrežama, a moguće je pratiti i #SID2018 i #SaferInternetDay haštagove kako biste saznali više o kampanji.

Izvor: Neowin

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook ima preko 200 miliona lažnih/duplih naloga

Samsung Galaxy S9 i S9+ u ljubičastoj varijanti

10504
10505
10506
10507
10508
10509