Da li vam se dopada ovaj Sony Xperia Curve koncept? (video)

Dok nestrpljivo očekujemo da Sony predstavi isčekivani Xperia Z4 telefon, kao i njegove specifikacije, evo prilike da uživamo u zanimljivom Xperia Curve konceptu.

Dok nestrpljivo očekujemo da Sony predstavi isčekivani Xperia Z4 telefon, kao i njegove specifikacije, evo prilike da uživamo u zanimljivom konceptu. Pojavio se video koji prikazuje dizajn Sony Xperia Curve telefona. Koncept renderuje upravo ono što i sam naziv uređaja implicira – zaobljene ivice, eliptičan dizajn, stilizovan izgled. Ovaj koncept telefon ima 5.2-inčni ekran, 3GB RAM-a, Snapdragon 810 čipset, 20MP kameru, JBL stereo zvučnike i 64GB internog skladišnog prostora. Specifikacije nisu van aktuelnih okvira u kome proizvođači razmišljaju, već je to u ovom slučaju dizajn. Ne možemo znati da li će Sony ikada otići u ovom dizajnerskom pravcu, ali i pored ekstremnog dizajna i ideje, Sony Xperia Curve ipak zadržava osobine po kojima je Xperia linija prepoznatljiva.

Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi