Da li to Ubisoft najavljuje novi Far Cry?

Sasvim je sigurno da nam Ubisoft pruža novu Far Cry najavu, ali u ovom trenutku ne znamo sa sigurnošću za šta Ubisoft objavljuje tizer.

Ubisoft je postavio nešto veoma interesantno na svoju Facebook stranicu i tako zainteresovao fanove. Upis sadrži fotografiju Rook Island ostrva iz igre Far Cry 3 kao i natpis “ostrvo koje nikad nismo napustili”. Sasvim je sigurno da nam Ubisoft pruža novu Far Cry najavu, ali u ovom trenutku ne znamo sa sigurnošću za šta Ubisoft objavljuje tizer. Da li će to biti ekspanzija za Far Cry 3 ili potpuno nova igra?
Kako Ubisoft nije potvrdio ništa, ostavljen je prostor za spekulacije. Takođe bi ovo mogla da bude i remastered verzija igre Far Cry, kakve su danas veoma popularne. To bi moglo imati smisla jer je Far Cry 3 objavljen 2012. godine od strane tima Ubisoft Montreal. Ubisoft bi tako mogao da zaradi još novca od najpopularnijeg Far Cry naslova objavljujući ga u modernom ruhu. Ono što bi svi ipak verovatno najviše voleli je potpuno nova igra.
Darksiders 3 potvrđen za PS4, Xbox One i PC
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi