Greška

Došlo je do greške.

Da li ste se prijavili za Huawei Next Image 2020?

23.07.2020 18:45 | 2 Biznis IT
Da li ste se prijavili za Huawei Next Image 2020?


Saopštenje za javnost

Prijave za najveće svetsko takmičenje u mobilnoj fotografiji, Huawei Next Image Awards 2020, bliže se kraju. Kompanija je i ove godine organizovala popularno takmičenje, kako bi inspirisala korisnike da svoju umetnost podele sa drugima i ujedno steknu mogućnost da osvoje vredne nagrade. Prijave za takmičenje traju do 31. jula u 18h, a svoje radove nastale Huawei telefonom možete prijaviti za neku od pet kategorija, na sledećem linku: https://consumer.huawei.com/rs/community/gallery/?forumId=20275.

Fotografisanje postalo je deo naše svakodnevice. Kada vidimo nešto zanimljivo, inspirativno ili emotivno, najčešće posegnemo za mobilnim telefonom kako bismo taj trenutak zabeležili. U tim situacijama nastaju uspomene koje ostaju za ceo život. Na Huawei Next Image Awards takmičenju postoji pet kategorija, u okviru kojih svoje uspomene sada možete da podelite sa drugima:

1. Blizu daleko (Near Far) - Koristite kameru da “uhvatite” skrivene detalje i različite perspektive - bilo da ste napolju ili unutra.

2. Lica (Faces) – Eksperimentišite sa snagom portretne fotografije.

3. Laku noć (Good Night) - Zabeležite trenutke noću ili pri slabom osvetljenju. Odrazite atmosferu trenutka i pokažite kreativnost.

4. Zdravo, živote! (Hello, life!) - Slika vredi hiljadu reči - zato zabeležite i podelite emociju ili inspiraciju iz svoje svakodnevice.

5. Pripovedač (Storyteller) - Koristite set fotografija da biste iskazali emocije i ispričali svoju ličnu priču. Priča treba da sadrži od tri do devet fotografija.

huawei2_250.jpg
 

Huawei Next Image Awards takmičenje podeljeno je u dve faze – lokalnu i globalnu. Pobedničke radove na lokalnom delu takmičenja odabraće stručni žiri koji čine poznati fotografi Dušan Petrović i Marko Đurić; glavni i odgovorni urednik magazina Harper’s Bazaar – Petar Janošević i Direktor Huawei CBG Adriatic region – Liao Jia, a nagrade koje očekuju pobednike su:

1. Huawei P40 Pro
2. Huawei P40
3. Huawei P40 Lite
4. Huawei Watch GT
5. Huawei FreeBuds 3

Upravo pet najboljih radova iz Srbije, koji će biti nagrađeni, plasiraće se na globalni deo takmičenja.

huawei3_55.jpg


Huawei Next Image Awards 2020 je odlična prilika da testirate svoje fotografske sposobnosti, ali i da svoju ljubav prema fotografiji pretvorite u nešto više. Bez obzira da li ste amaterski ili profesionalni fotograf, emocija koju nosi vaše umetničko delo je autentična. Pokažite svoj svet kroz prizmu kamere Huawei telefona i zapamtite da su jedinstvenost i emocija koju nosi priča prikazana na vašim fotografijama ključ za privlačenje pažnje.

Magija fotografije je predstavljanje naizgled svakodnevnih situacija na jedinstven način. Pogledajte vaše okruženje na drugačiji način - pokušajte da koristite podešavanja za kompoziciju fotografija, vodite računa o osvetljenju i senkama, obratite pažnju na neobične strukture i detalje. Inspirišite se radovima drugih i budite inspiracija drugima - uostalom, fotografija je zanat koji zahteva stalno usavršavanje.

Izvor: Huawei

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


bobster Član postova: 1577
Da li se prihvataju fotografije uslikane Google kamerom?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Samsung Galaxy S20 Fan Edition bi mogao imati 4500mAh bateriju

Testirali smo Nokia 5.3 (video)

10604
10605
10606
10607
10608
10609