Greška

Došlo je do greške.

Da li se sprema Nothing Lite Phone (1)

03.08.2022 12:12 | 0 Mobile
Da li se sprema Nothing Lite Phone (1)

Nothing Phone (1) je, po svemu sudeći, jedan sasvim solidan mobilni telefon srednje kategorije koji nudi veoma intrigantan izgled iz dobre performanse i odsustvo bilo kakvih ogromnih mana. Ali, za neke je njegova cena možda previsoka, pa bi se “Lite” varijanta ovog telefona uskoro mogla pojaviti u prodaji prema informacijama na portalu GizChina

Prve informacije o Nothing Phone (1) Lite 

Još se prašina i pompa nisu slegle ni oko prvenca kompanije Nothing, mobilnog uređaja Phone (1), a već su se pojavili prvi nezvanični detalji o tome kako bi mogla da izgleda “Lite” varijanta ovog telefona. Kako se navodi, kompanija Nothing već je otpočela ozbiljan rad na novom telefonu koji će biti zasnovan na osnovi Phone (1), ali koji neće imati neke od naprednijih funkcionalnosti, kako to obično biva sa “lakšim” verzijama popularnih uređaja. 

U ovom trenutku veruje se kako bi se ovaj telefon mogao pojaviti sa poprilično sličnim specifikacijama kao i Phone (1). Za početak, govori se o identičnom ekranu, procesoru i sistemu od dve kamere na poleđini telefona, kao i o istom korisničkom okruženju. Međutim, postoje dve bitne razlike koje bi ovaj telefon razdvojile od svog starijeg brata. 

Nothing_phone.jpg

Prva, i za mnoge manje bitna, bila bi najverovatnije odsustvo bežičnog punjenja. Druga, i pretpostavljamo najbitnija jer je upravo to ono što je odvojilo Nothing Phone (1) od konkurencije, jeste odsustvo LED traka na poleđini uređaja koje svetle i čine ono što ova kompanija zove “Glyph Interface”. Ovo se čini kao veoma čudna odluka, jer je upravo ovo deo telefona koji je jedinstven za Nothing i koji je deo unikatnog identiteta koji ova kompanija pokušava da izgradi. 

Što se tiče drugih razlika, ovaj telefon mogao bi se pojaviti sa povećanim kapacitetom baterije od 5.000 mAh, dok bi cena bila nešto manja i mogla bi iznositi oko 300 evra za model sa 6 GB radne memorije i 128 GB prostora za skladištenje podataka. 

Bez zvaničnih izjava 

U ovom trenutku kompanija Nothing nije u javnost izašla sa bilo kakvih zvaničnim saopštenjem za javnost o tome da li radi na novoj verziji svog Nothing Phone (1) mobilnog uređaja. 

Cyberpunk: Edgerunners stiže u septembru

Amazon ima ozbiljan problem sa zagađivanjem životne sredine

10104
10105
10106
10107
10108
10109