Greška

Došlo je do greške.

Da li se Nokia 9 PureView savija? (video)

26.07.2019 16:52 | 0 Mobile
Da li se Nokia 9 PureView savija? (video)


Nokia 9 PureView telefon je i dalje poprilično jedinstven, sa svojih ukupno sedam kamera senzora. Telefon se sada našao na testu izdržljivosti popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, gde ga je Zack podvrgao testovima grebanja, paljenja ekrana i savijanja.

Test grebanja ekrana ne nudi ništa neočekivano - ekran ima vidljive tragove grebanja na šestom nivou Mosove skale, uz dublje tragove od 7. nivoa, poput većine drugih telefona sa staklenim ekranom. Prednja kamera je ispodstakla ekrana, što znači da je veoma dobro zaštićena. Stranice telefona, kao i tasteri, su kreirani od metala. Na poleđini, pet kamera senzora (plus 3D ToF) je takođe zaštićeno staklom.


Paljenje OLED ekrana takođe ne donosi iznenađenja, jer nakon 30 sekundi izlaganja plamenu pikseli postaju beli i ne oporavljaju se u potpunosti. Na kraju, test savijanja telefona pokazuje neka zanimljiva otkrića, ali nećemo vam kvariti iskustvo - pogledajte prateći video kako biste saznali da li je Nokia 9 PureView prošao test izdržljivosti.

Izvor: JerryRigEverything

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple zvanično kupuje Intelovo poslovanje sa modemima za milijardu dolara

Opera Touch dobija dva zanimljiva poboljšanja

10104
10105
10106
10107
10108
10109