Da li je u pitanju prava fotografija Surface Phone telefona?

Na internetu se upravo pojavila navodna fotografija Surface Phone telefona, ali trenutno nema informacija o tome ko je pravi izvor

Iako smo tek pre neki dan čuli informacije o specifikacijama Surface Phone telefona, ovog puta nam stiže nešto još zanimljivije. Na internetu se upravo pojavila navodna fotografija Surface Phone telefona, ali trenutno nema informacija o tome ko je pravi izvor.
Prema poslednjim izveštajima u ponudi će biti čak tri verzije Surface Phone telefona, a sve će imati Qualcomm-ov neobjavljeni Snapdragon 830 čipset ispod haube. Što se tiče RAM memorije, očekujemo nekoliko različitih konfiguracija. Naravno, ne treba posebno naglašavati da telefon kada se bude pojavio neće biti jeftin, jer će ulaziti u najvišu klasu.
Render koji možete da vidite ima i tastaturu koja je prikačena za telefon, dok je USB Type-C port lociran na donjem delu telefona, pored priključka za slušalice koji takođe možemo primetiti na drugoj strani. Modul kamere sa dual LED blicem je takođe lako uočljiv.
Da li su ovo specifikacije Surface Phone telefona?
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi