Da li je ovo kontroler Nintendo NX konzole?

Nintendo NX je i dalje misteriozan uređaj, ali nam nove fotografije daju dosta dobar uvid u to kakav kontroler možemo da očekujemo od predstojeće konzole

Nintendo NX je i dalje misteriozan uređaj, ali nam nove fotografije daju dosta dobar uvid u to kakav kontroler možemo da očekujemo kod predstojeće konzole japanske kompanije. Po svemu sudeći, dizajn još uvek nije finalan i moguće su promene pre nego što Nintendo započne serijsku proizvodnju.
Dve fotografije koje su se pojavile na Redditu nam pokazuju elegantni hardver koji ima stikove koji će samo omogućiti kretanje u gornjoj oblasti. Fotografije Nintendo NX kontrolera nam govore i da je to slično onome što Apple trenutno koristi, a takođe možemo videti i klasičan priključak za slušalice na dnu.
Kompanija se još uvek nije oglasila sa komentarom o ovim fotografijama, a vrlo je verovatno i da neće sve do E3 2016 događaja u junu kada se očekuje predstavljanje uređaja. Izvori tvrde da će proizvodnja početi do kraja aprila a da će se u prodaji naći u julu.
Nintendo do kraja godine prestaje sa proizvodnjom Wii U konzole
nintendonx2.jpg
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi