Da li je ovo Asus Game Box kontroler?

Asus navodno radi na još uvek nenajavljenom uređaju pod nazivom Asus Game Box. Za sada, svi znaci ukazuju na to da se radi o Android uređaju koji se može povezati na TV kako bi se igrale igre na velikom ekranu. Benchmark rezultati su otkrili bazične specifikacije Asus Game Box-a u februaru, a sada Bluettoth lista otkriv

Asus navodno radi na još uvek nenajavljenom uređaju pod nazivom Asus Game Box. Za sada, svi znaci ukazuju na to da se radi o Android uređaju koji se može povezati na TV kako bi se igrale igre na velikom ekranu. Benchmark rezultati su otkrili bazične specifikacije Asus Game Box-a u februaru, a sada Bluettoth lista otkriva i rani izgled onoga što bi mogao biti kontroler za ovaj Box. Asus Game Box bi trebalo da ima Nvidia Tegra 4 procesor, 2GB RAM-a, 8GB skladišnog prostora i Android 4.3 Jelly Bean OS. Benchmark rezultati ukazuju i na 1280 x 720p ekran. Pomenuti bežični kontroler ima D-padove i selekciju standardnih tastera (arrow, X, Y, B i A tastere, Start, Select i shoulder taster) Kontroler ima podršku za Bluetooth 3.0 i trebalo bi da traje do 12 sati sa ugrađenom 430mAh baterijom.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi