Greška

Došlo je do greške.

Da li je ovaj video snimljen Huawei P30 Pro telefonom?

22.03.2019 14:50 | 2 Mobile
Da li je ovaj video snimljen Huawei P30 Pro telefonom?


Na YouTube-u, kao i na društvenim mrežama, je osvanuo video koje nam pruža fenomenalne scene iz meksičkog Kankuna, a kreator videa ističe da je sadržaj snimljen još uvek neobjavljenim telefonom.

Parker Walbeck, koji je kreirao ovaj živopisni klip, pred kraj videa pominje da je za snimanje korišćen telefon koji će uskoro biti predstavljen. Prema njegovim rečima, radi se o najboljem kamera sistemu koji je on do sada koristio.

Opisujući karakteristike kamere telefona, kao što su neverovatna tehnologija zumiranja, kao i mogućnosti koje kamera telefona ostvaruje u uslovima slabog osvetljenja i odlične stabilizacije slike, imamo ideju o telefonu koji bi mogao implementirati ovu kameru.


Na osnovu svega što je viđeno i rečeno o kameri, sve su šanse da se radi o kamera sistemu dolazećeg Huawei P30 Pro modela.

Video je objavljen neposredno pred predstavljanje Huawei P30 linije, koje je zakazano za 26. mart, što ukazuje na to da se radi upravo o dolazećem premijum modelu kineske kompanije. Više detalja će sigurno biti dostupno u narednim danima, a Benchmark tim će vas izveštavati o tome šta novo stiže iz kompanije Huawei.

Izvor: YouTube

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Kamera Sony Xperia XZ3 telefona nije impresionirala na DxOMark testu

Battlefield V gejmplej trejler se fokusira na battle royale mod (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109