Greška

Došlo je do greške.

Da li je ovaj koncept ono što korisnici žele od Samsung Galaxy S6 telefona?

11.11.2014 20:28 | 3 Mobile
Da li je ovaj koncept ono što korisnici žele od Samsung Galaxy S6 telefona?

Samsung Galaxy S6 je tek počeo da se pojavljuje u glasinama i ponekim procurelim informacijama, ali to ne sprečava fanove i entuzijaste da kreiraju koncepte na osnovu do sada dostupnih informacija.

Koncept sa fotografija je upravo to, Samsung Galaxy S6 sastavljen od nedavno procurelih informacija o potencijalnim specifikacijama telefona. Galaxy S6 je, prema rečima samog Samsunga, projekat na kome će se raditi od nule, sa potpunim redizajnom. Dizajn Galaxy S serije je jedna od slabijih tačaka poslednjih godina, tako da je promena na ovom polju više nego dobrodošla.

Naravno, nije lako inovirati nakon višegodišnjeg kopiranja iste proizvodne forme i dizajna. Doduše, Samsung sve ovo ne čini zbog dobre volje, već zbog toga što je primoran na promene nakon slabije prodaje Galaxy S4 i Galaxy S5 modela.

sam2_5.jpg

U svakom slučaju, tim sa sajta 3G.co.uk ima svoju viziju Samsungovog narednog flagship telefona. Samsung Galaxy S6 koncept je svakako nešto što bi sama južnokorejska kompanija trebalo da razmotri kao dobru odskočnu dasku za sopstvenu verziju uređaja. Koncept kombinuje metal i staklo i podseća na Galaxy Alpha.

Uređaj ima debljinu od svega 6,7 milimetara i težak je 140 grama (sa baterijom). Sa hardverske strane, tu je 5.2-inčni Quad HD displej (564ppi) i impresivna 20MP kamera na poleđini, sa 4K video snimanjem i OIS-om. Telefon pokreće 64-bitni, osmojezgarni Qualcomm Snapdragon 810 procesor, Adreno 430 GPU i 3GB RAM-a. Bio bi dostupan u verziji od 32GB i 64GB. Očigledno, Samsung Galaxy S6 koncept radi pod Android 5.0 Lollipop operativnim sistemom, a ima integrisan senzor otisaka prsta.

sam3_3.jpg

Da li je ovo Samsung Galaxy S6 telefon koji bi zadovoljio vaše potrebe sa novim dizajnom i nabrojanim karakteristikama?

Izvor: Softpedia

ajti Novi član postova: 13
Samsung galaxy s6 treba da izgleda tako da baterija izdrzi makar dva dana! Quad i octa core me ne zanimaju vise.
marrecar Član postova: 1357
Izgleda previse kao ajfon. Tradicionalan dizajn je poprilicno dosadio. Mada ono sto mi zaista nedostaje na svakom Samsungu su prednji zvucnici. Mozda da urade nesto novo pa da sa strane ekrana stave zvucnike, ili iznad i ispod ekrana. Malo da dodaju nove stvari, cini mi se da su upravo zvucnici najveca manja Samsunga.

Gigabyte najavio GeForce GTX 980 WaterForce Tri-SLI video kartu

Saygus posle pet godina pauze priprema novi Android telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109