Da li biste kupili moderan ThinkPad sa retro dizajnom?

Dejvid Hil iz kompanije Lenovo, želi da zna da li bi korisnici bili zainteresovani za moderan ThinkPad laptop, ali sa pravim retro dizajnom

Laptopovi postaju sve tanji i lakši, ali to ne znači da moraju da izgube karakteristike koje su bile popularne pre dvadesetak godina. Upravo zbog ovoga Dejvid Hil, iz kompanije Lenovo, želi da zna da li bi korisnici bili zainteresovani za moderan ThinkPad laptop, ali sa pravim retro dizajnom.
thinkpad3.jpgOn je postavio nekoliko fotografija, koje pokazuju kako bi ovaj laptop mogao izgledati, ali ne obećava da će kompanija Lenovo zaista i kreirati jedan ovakav uređaj.
Evo šta odvaja ovaj hipotetički ThinkPad laptop od ostatka ponude na aktuelnom laptop tržištu: tastatura sa sedam redova, displej sa odnosom 16:10, dodeljene kontrole za zvuk, status LED osvetljenja, plavi Enter taster i drugo. Tu su i dva ThinkLight svetla iznad displeja, koja mogu da osvetljavaju tastaturu kada kucate na njoj u mraku.
Retro ThinkPad ima i neke moderne elemente – tanak je svega 18 milimetara (naspram 56 milimetara kod starih modela). Lenovo je ovu ideju plasirao u javnost kako bi saznao da li postoji interesovanje za ovakvim proizvodom kod korisnika.
thinkpad2.jpgIzvor: LiliputingSve informacije u vezi sa kompanijom Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi